Lluna Plena no Fansub

Lluna Plena no Fansub

domingo, 30 de octubre de 2016

Nou projecte per Halloween: Trick and Treat

Us presento per fi la notícia que us havia promès: tindrem el joc Trick and Treat en català!L'argument d'aquesta història de misteri ens submergeix a un tenebrós bosc en plena nit de Halloween, on un noi adolescent, Axel, se les haurà d'empescar tot sol per fer front als estranys fenomens que comencen a desencadenar-se de sobte al seu voltant. En aquestes dates de castanyada i Halloween, és l'entorn perfecte!Aquesta genial història va ser escrita per un dels meus col·legues creadors de novel·les visuals en castellà, Stw, que des d'aleshores també va començar a crear-ne en anglès publicant-les a Eternal Night Studios. Com a anècdota, també estic col·laborant amb ell en l'elaboració del seu ja famós "dating sim", que porta per títol "Unrequited Love".
Trick and Treat és un dels seus millors treballs, que va ser dels primers en ser acabat, i va rebre lloances per part d'un públic nombrós i entusiasta, tant castellanoparlant com angloparlant. Recentment el joc va ser publicat també en rus, i fa poc vaig rebre l'amable confirmació per part d'Stw que hi ha llum verda per tirar endavant amb la traducció de Trick and Treat... al català!

Com sabeu, estic també ficat en la traducció de Katawa Shoujo, tot i que aquest és un projecte molt més llarg la finalització del qual no té en absolut cap data de moment. Trick and Treat, en canvi, és una novel·la visual més curta però intensa, d'unes tres hores de duració, que segurament podré acabar de traduir en un temps més raonable.Pel que jo conec, doncs, aquesta serà la primera novel·la visual amb cara i ulls en ser mai completada del tot i publicada en català. Una fita històrica que friso per acomplir... i compartir amb tots vosaltres!

Feliç Halloween a tothom i, és clar, bona castanyada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario