Lluna Plena no Fansub

Lluna Plena no Fansub

jueves, 8 de diciembre de 2016

Trick and Treat: COMPLET EN CATALÀ!

Sí, nois i noies, com frisava per donar-vos aquesta notícia: per fi és una realitat. La primera gran novel·la visual, publicada en català!



Per fi estic en disposició d'oferir-vos en exclusiva aquesta gran fita, el joc d'Eternal Night Studios Trick and Treat, totalment traduït al català. Aquest és sens dubte el millor regal avançat de Nadal que podia fer-vos. Les aventures de l'Axel al bosc embruixat durant la nit del 31 d'Octubre, Halloween. Disponible en diverses plataformes, perquè en gaudiu al màxim!



Els meus més sincers agraïments van òbviament dirigits a l'Stw, autor original d'aquest memorable joc que amablement em va atorgar permís per traduir-lo al català, i m'ha assistit en tot el procés per adaptar aquesta traducció al joc.
Desitjo que aquest sigui el principi d'un creixent nombre de traduccions de novel·les visuals a la nostra llengua. Per descomptat, a partir d'aquí continuaré endavant amb un projecte encara més gran: Katawa Shoujo!

I ara sí, descarregueu-vos Trick and Treat en català totalment gratis a la pàgina principal del seu grup d'autors (al fons de la pàgina trobareu els enllaços per a la versió de PC i Android en català):

Trick and Treat en català, Eternal Night Studios

També podeu anar directament a la pàgina de Google Playstore si voleu descarregar-vos la versió per a mòbils:

Trick and Treat en català, Google Play

O també podeu visitar la pàgina de Facebook del grup:

Facebook Eternal Night Studios

I sens més, espero de debò que gaudiu d'aquesta joia en català.

Salut!

4 comentarios:

  1. Hola! Només volia donar les gràcies per la gran feinada que has fet traduint aquesta novel·la visual! La veritat és que mai havia jugat a cap i m'hi vaig animar pel fet d'estar en català, i he de dir que m'ha agradat molt (tant la novel·la com la traducció!), de debò, gràcies! Tant de bo en el futur puguem gaudir de més novel·les visuals en català! :P

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'alegra molt que t'hagi agradat! Si has tret tots els finals possibles, genial; si no, digue-m'ho i t'indicaré com fer-ho, perquè realment val la pena. I si aquesta és tot just la primera que jugues, et recomano molt que provis Katawa Shoujo, que també la tinc en procés de ser traduïda al català, tot i que aquesta és més llarga i només tinc de moment l'Acte 1 traduït (i l'Acte 2 si et fiques a la ruta de la Hanako).
      Continuaré traduint i donant la meva empenta a les novel·les visuals en català. Gràcies pel teu comentari i, si n'has gaudit, fes córrer la veu!

      Eliminar
    2. Sí, vaig aconseguir treure'ls tots excepte l'últim (vaig tirar de guia en aquest cas). M'anoto la recomanació doncs, però si la tens en procés, m'espero que l'acabis! :P Gràcies!

      Eliminar
    3. Katawa Shoujo anirà per molt llarg, perquè jo sóc l'única persona que carrega amb el projecte i aquesta novel·la visual és MOLT més llarga (si ningú m'ajuda, parlem perfectament d'anys abans que totes les rutes estiguin completament traduïdes). De tota manera, si vols donar-li una ullada prèvia per curiositat, pots jugar l'Acte 1, que sí està acabat i és un bloc d'argument per si mateix prou interessant. És on s'introdueix tota la història i es prepara el camí per a les rutes de les protagonistes. I si per casualitat et fiques a la ruta de la Hanako, podràs veure també l'Acte 2 en català. Actualment estic traduint l'Acte 3 d'aquesta ruta.

      Ens veiem!

      Eliminar