Lluna Plena no Fansub

Lluna Plena no Fansub

martes, 18 de octubre de 2016

Katawa Shoujo en català: comencem amb la Hanako

Sí, nois i noies: ja tenim una altra actualització de Katawa Shoujo!

Per començar a ficar-nos de debò en la història, he escollit centrar-me primer en la ruta de la Hanako, que és àmpliament reconeguda entre els seguidors del joc com una de les més emotives. Si us havíeu ficat en aquesta ruta, esteu de sort! La Hanako té certament molts fans, i crec que aviat descobrireu per què...



El que us deixo a aquesta actualització, doncs, és una versió ben revisada de tot l'Acte 1, amb un munt més de faltes d'ortografia i expressions no normatives escombrades del mig per donar un text amb la màxima qualitat possible... i ara, a més, l'Acte 2 de la Hanako complet en català. Un argument per desfer-se. Quina noia més adorable!



Descarregueu-vos-ho aquí:

Katawa Shoujo en català: Acte 2 Hanako

...i gaudiu-ne, que s'ho val.

I això no és tot. Aviat, faré un anunci interessant pel que fa a novel·les visuals en català... estigueu atents!

Ja que hi som, si voleu donar un cop d'ull a la meva darrera demo de "Y ahora, a estudiar" (aquest joc encara en castellà), mireu tot just un post per sota d'aquest.

Fins una altra!

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Gràcies! Seguim endavant, l'Acte 3 de la Hanako ja està en marxa! I també pots donar-li un cop d'ull a Trick and Treat (http://vnralhague.blogspot.com.es/2016/12/trick-and-treat-complet-en-catala.html) si encara no ho has fet.

      Eliminar