Lluna Plena no Fansub

Lluna Plena no Fansub

martes, 16 de mayo de 2017

Katawa Shoujo en català: sigues forta, Hanako!

Hola a tots! Arriba per fi la següent actualització de la traducció de Katawa Shoujo al català.

Després d'una feina constant i pacient, tenim per fi a punt la història de la Hanako fins a l'Acte 3 inclòs. Un llarg tram de narració carregat amb moments inoblidables. Com se les manegarà aquesta fràgil noia per superar el seu passat? Podrà en Hisao ajudar-la d'alguna manera? En bona part depèn de les vostres eleccions al llarg del joc!


Una història que vessa d'emotivitat i tensió, una autèntica obra d'art que estic encantat de poder traduir al català. La nostra llengua ofereix innombrables recursos per fer aquesta narració intensa com mai, una experiència que us asseguro que val la pena.


Com sempre, incloc també algunes correccions més de les parts ja traduïdes amb anterioritat. Si encara no heu jugat aquesta novel·la visual mestra des del principi, teniu ara una bona oportunitat per fer-ho. I si us fiqueu a la ruta de la Hanako, gaudireu d'una història fabulosa fins a l'Acte 3. Ja només en queda un per completar del tot aquesta ruta!


Us recordo, com sempre, que us heu de descarregar el joc de manera independent, i aleshores, copiar-hi els arxius que adjunto per obtenir la corresponent traducció. Descarregueu-vos el rar on els aplego tots al següent enllaç:

Katawa Shoujo en català, Acte 3 Hanako

A dins trobareu les instruccions precises per aplicar els arxius que tradueixen el joc al català.

Espero de debò que en gaudiu, companys. Fins la propera!

No hay comentarios:

Publicar un comentario