Lluna Plena no Fansub

Lluna Plena no Fansub

lunes, 6 de noviembre de 2017

Katawa Shoujo en català: el desenllaç de la Hanako

Finalment, podem gaudir de la ruta completa de la Hanako en la nostra llengua!


Després d’un temps més de pacient traducció, assolim per fi la primera gran fita d’aquesta  emblemàtica novel·la visual: la ruta de la Hanako, de cap a peus, completament en català. Emocioneu-vos amb l’esperat desenllaç d’aquesta entranyable i colpidora història que va capturar els cors de tanta gent. Si us vau ficar a la ruta d’aquesta adorable noia, esteu d’enhorabona! Acabat l’Acte 4 i últim, per fi sabreu com culmina el seu intens argument.

Tres possibles finals més us esperen, depenent de les decisions que vosaltres mateixos hagueu pres ficant-vos a la pell del nostre estimat protagonista, en Hisao Nakai. Podran la Hanako i ell entendre’s i apropar-se a la fi, després de tants entrebancs, esperances i vicissituds disseminades pel camí? De vosaltres depèn!
 
 
Arribat aquest punt, la traducció entrarà en una fase d’”standby”. Hi ha molta feina encara perquè resten quatre rutes més, però tinc també altres projectes en marxa i no tot el temps que voldria. Potser més endavant, de mica en mica, anirem descobrint les històries alternatives de Katawa Shoujo, relatives a la Shizune, la Lilly, l’Emi i la Rin.

De moment, podeu gaudir de l’Acte 1 complet i tota la ruta de la Hanako en català, amb la traducció que trobareu als arxius del següent enllaç:


On, un cop més, he fet una revisió ortogràfica i gramatical per posar-ho tot degudament al dia. Us torno a recordar que us heu de descarregar el joc per separat, i aleshores aplicar-hi els meus arxius per obtenir la traducció al català. Si no trobeu el joc (és de distribució lliure), digueu-m’ho i us en proporcionaré enllaços.

Salut i ens veiem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario